Spa…pastila antistres

by

Hotel Palace Băile Govora!

Atunci când stresul te însoțește la orice pas, este clar că ai nevoie de o pauză. Da, este foarte important să te gândești și la tine, nu doar la cei din jur. Mai presus de a fi angajat sau părinte, ești om. Ai grijă de tine, dacă îți dorești să îi îngrijești pe ceilalți.

Iubesc ideea de a merge la Spa. Cred că îmi împărtășești și tu pasiunea. Vreau să îți povestesc de locul perfect: Hotel Palace Băile Govora. O să rămâi vrăjit de ce se întâmplă acolo. Dispui de un parc întreg, artă și arhitectură la orice privire.

Terapii Spa.

De exemplu, începe ziua la piscină cu o ședință de înot, sau pur și simplu, relaxează-te pe șezlong. Continuă cu o ședință la sauna cu infraroșu sau la cea umedă. Beneficiile sunt pe măsură: detoxifiere, scădere în greutate, eliminarea durerilor musculare, și acestea sunt doar câteva. Îți recomand să încerci și terapia Kneipp, cunoscută pentru reducerea senzației de oboseală, îmbunătățirea circulației și întărirea sistemului imunitar.

Poți lăsa pe final partea cea mai plăcută: masajul. Ah, perfect! Toate acestea nu au fost suficiente? Atunci, îți mai spun că o să găsești și o zonă de relaxare, plus un hammam. Totul pentru ca tu să simți că ai avut parte de un  restart ca la carte.

Pe curând!

Spa...pastila antistres Spa...pastila antistres Spa...pastila antistres Spa...pastila antistres Spa...pastila antistres Spa...pastila antistres Spa...pastila antistres Spa...pastila antistres Spa...pastila antistres Spa...pastila antistres Spa...pastila antistres

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons