Raiul alb – Austria

by

Pentru că este deja 1 aprilie, m-am gândit că este ultima mea șansă să scriu despre ce am făcut la ski, în Austria. Scriu la o lună distanță pentru că m-am îmbolnăvit cumplit după ce m-am întors acasă. Fără alte scuze, să purcedem.

Ski în Austria

Este al 3-lea an când merg în Ischgl, și aș mai merge încă zece de acum încolo. Vă recomand cu tot sufletul această stațiune. Are zeci de pârtii, restaurante geniale, multe variante de apres-ski și posibilitatea de a schia și pe pământ elvețian, nu doar austriac. Vremea este bună cam tot sezonul, așa că ai nevoie doar de spirit de aventură, schiuri sau placă, și rezistență la căzături.

Solden

Dacă vrei să încerci si alte stațiuni, îți recomand Solden. Aici poți schia inclusiv pe ghețar. Un alt lucru interesant este că poți lua prânzul la același restaurant care a apărut în cel mai recent film cu James Bond – Specter 007. Cât de cool, nu? Seara, am mers la Aqua Dome Spa. Trebuie să mergi și tu, măcar o dată în viață. Dacă ajungi, să iei în considerare că accesul la zona de saune se face doar dacă respecți regulile, iar regulile spun că trebuie să fii nud…da, nud.

Am încheiat săptămâna cu vin fiert și multă muzică bună. Poate prea mult vin pentru ultima seară:))

Acestea fiind spuse…

Pe curând!

Raiul alb - Austria
Raiul alb - Austria
Raiul alb - Austria
Raiul alb - Austria
Raiul alb - Austria
Raiul alb - Austria
Raiul alb - Austria
Raiul alb - Austria
Raiul alb - Austria
1 Response
  • Avatar
    Zabrina
    August 12, 2016

    This is really great reading. It’s full of useful information that’s easily understood and highly readable. I enjoy reading quality articles this we-ltwrilten. Thank you.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons