Două outfituri cu o singură rochie

by

Shopping la Milano

Da, iubesc să port aceeași piesă vestimentară în combinații diferite. Astăzi am ales o rochie Zara. Este distractiv și creativ. Să nu mai spun că te ajută să cumperi mai puține haine. Știu că niciodată nu avem suficiente haine, genți sau pantofi. Cu toate astea, mi-aș dori să ne indreptăm cât mai mulți către un stil de viață minimalist. Am ajuns să consumăm prea mult. Mult și prost. Nu este ca și cum chiar avem nevoie de toate aceste lucruri.

Îmi place ce găsesc în Zara

Rochia am cumpărat-o din Milano, luna trecută. Era la reduceri, la fel ca și geanta. Imi place ce găsesc în Zara. Când sunt reduceri, merg negreșit. Mai ales în Milano, unde parcă au de toate.  Iubesc perioada reducerilor. Știu că și tu. Ceea ce mi se pare interesant în Milano, este că gasești extrem de multe outlet-uri și magazine locale. Au foarte multe haine și accesorii faine. Cu siguranță te poți descurca și cu un buget mic.

Sunt curioasă, voi cum procedați la cumpărături? Vânați outelt-uri și magazine vintage? Spargeți toți banii pe produse full price? Apropo, știați că în România poți cumpăra direct din fabrici? Găsiți tot felul de brand-uri. De la cele mai scumpe, până la cele ma ieftine. Un mic exemplu: fabrică în Focșani care produce haine Massimo Dutti. Poți cumpăra un palton și cu 250 de lei. În magazin nu îl găsești sub 1000 lei.

Pe curând!

Dress, bag, heels, t-shirt: Zara
Sneakers: Stradivarius

Două outfituri cu o singură rochie Două outfituri cu o singură rochie Două outfituri cu o singură rochie Două outfituri cu o singură rochie Două outfituri cu o singură rochie Două outfituri cu o singură rochie Două outfituri cu o singură rochie Două outfituri cu o singură rochie

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons