Delicat și rebel

by

Oameni talentați găsești peste tot în această lume. Nu este necesar să fii într-o metropolă sau într-un cerc de celebrități. Este suficient să ieși din casă și să-i inviți la o cafea. Așa îi cunoști și stabilești proiecte noi.  Este atât de simplu. În general, lucrurile frumoase sunt cele simple.Simple dar nu banale. Din acest motiv ai nevoie să lucrezi cu profesioniști.

Oameni talentați

Uite așa m-am întâlnit cu Liviu și Cristina. Am pus la cale un proiect nou. Fotograful a avut liber la imaginație, la fel ca și restul echipei. Eu m-am conformat cu cea mai mare plăcere. Am muncit, ne-am distrat și am scos super fotografii. Evident că am încheiat cu o pizza mare cu de toate. Ahh, perfect.

Echipa de profesioniști

Făra o ordine anume, aș dori să acord creditele. Extraordinara și minunata Cristina David. Make-up artist cu acte în regulă. Cristina are și o mică școală la care vă puteți înscrie. O găsiți aici și aici. Liviu Mihai, un maestru în arta fotografiei. Țin să-i mulțumesc pentru cadrele fără de cusur. Îl găsiți pe facebook și instagram. Leri Basarab, un hairstylist tânăr și talentat. Nu în ultimul rând, asistent fotograf Tarlete Valentin.

Abia aștept următoarea aventură cu voi.

Delicat și rebel

Delicat și rebel

Delicat și rebel

Delicat și rebel

Delicat și rebel

Delicat și rebel

Delicat și rebel

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *