Azi vorbim despre roz

by

Cred că am trecut cu toții peste perioada în care rozul era o culoare interzisă. Interzisă pentru persoanele care nu își doreau să fie catalogate din start ca și pițipoance. Să ne înțelegem, vorbesc despre rozul acela puternic, frumos, vibrant, căci de rozul pudrat, pastelat știm toate că este în tendințe și clar, nu este necesară încă o postare în blogosfera mioritică pe acest subiect. Sărmanul roz, a fost purtat în n combinații odioase, mocirlit și batjocorit până la epuizare. Însă uite ca orice furtună trece, soarele răsare iar culoarea in cauză și-a recăpătat demnitatea.

Flori de primăvară

Ce mi-a venit să scriu despre asta? Zilele trecute, am primit un buchet de lalele foarte frumoase, evident în culoarea menționată mai sus. Uitându-mă zilnic la ele, mi-au adus inspirație pentru această postare. Multe lucruri roz nu am, însă mi-am promis că o să-mi achizitionez. Acum incep să îmi dau seama de câte ori am scris acest cuvânt, însă dacă este odă pentru roz, ce pot să fac?

În altă ordine de idei, ador acest pulover, îmi place de mor parfumul Prada Candy pentru că este fresh, și nu în ultimul rând vreau să vă recomand cea mai faină nuanță de roz, pentru unghii, de la OPI. Nu uitați să mă urmăriți în zilele următoare pentru că urmează o nouă aventură…Vă duc într-un loc fain, fain, fain…cine știe, poate și cu puțin roz.

Azi vorbim despre roz

Azi vorbim despre roz

Azi vorbim despre roz

Azi vorbim despre roz

Azi vorbim despre roz

Azi vorbim despre roz

Azi vorbim despre roz

 

 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons