Articol cu iz tropical

by

Când vine vorba de postări cu iz tropical, niciodată nu este prea mult….niciodată. Am prea multe poze de împărtășit, pentru că mi-a fost imposibil să nu fac poze cu duiumul.

Insula Saona

Mai jos, găsiți poze cu insula Saona. Situată în Marea Caraibe, este o bucățică de paradis. Nisip alb, apă caldă și curată ca lacrima și un cer de o seninătate mirifică. Mai că îmi vine să compun poezii când mă gândesc la acest loc idilic, însă acesta este un blog de travel așa că, urmează să vă povestesc și de părțile mai puțin pozitive.

Este foarte dificil să intri în apă pentru că plaja este plină de pietre mici, destul de incofortabil atunci când pășești. Bine, nu vă imaginați că este ceva de coșmar. Alte mici probleme aspecte negative: First, it’s really difficult to get in the water because the beaches are filled with small rocks, even if the sand is so soft. But I think you will make it, since I did it too. So don’t worry too much. Other small issues:
–    Durează o veșnicie să ajungi acolo. Noi am pierdut o zi întreagă cu această excursie.

–    Am avut ghinion mare cu tipul care a condus barca. A fost îngrozitor. Sper ca tu să fii mai norocos.
–    Ei prezintă Saona ca fiind o insulă sălbatică, dar nu este chiar așa. O să întâlnești mulți vânzători, multe șezlonguri. Partea bună este că te poți îndepărta puțin de această zonă, și tot reușești să te simți pentru câteva secunde pe o insulă sălbatică.

Sfaturi: folosește cremă cu factor de protecție 50+. Mare parte a zilei o vei petrece în larg, unde ești foarte predispus la arsuri solare. Pentru fete: pentru că eu m-am bronzat extrem de tare în acea zi, te sfătuiesc să porți un costum de baie cât mai simplu dacă îți dorești un bronz perfect, fără urme.

Pe curând!

Articol cu iz tropical Articol cu iz tropical Articol cu iz tropical Articol cu iz tropical Articol cu iz tropical

Articol cu iz tropical

Articol cu iz tropical Articol cu iz tropical Articol cu iz tropical Articol cu iz tropical

 

 

3 Responses
 • Avatar
  Dirinea Giovana
  May 17, 2016

  Pe aici am fost si eu in decembrie,pe aceeași insula…a fost fara cuvinte..senzație unica,ce sa zic!

  • Angela Carp
   Aniola Valérie
   May 18, 2016

   Da, este superb

 • Avatar
  Rose
  August 12, 2016

  This arcltie went ahead and made my day.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons